Lighty – proiector inteligent

16 Dec Lighty – proiector inteligent

Lighty este un sistem de proiectie automatizat ce contine o unitate de procesare (tableta Android), un pico-proiector, boxe de putere superioara celor intalnite in alte tablete sau alta proiectoare, si un sistem robotizat de miscare a proiectorului. Acesta poate ridica/cobori, poate roti la 360 de grade si inclina la 90 de grade proiectorul pentru a obtine o flexibilitate maxima de miscare in operarea lui.


Aspectul inovativ

Lighty poate fi folosit in locuri unde nu exista electricitate si nici posibilitati de transport/alimentare a unor solutii clasice, cum ar fi televizoare sau sisteme de proiectie conventionale. Acestea din urma au nevoie de laptop/tableta ca sursa de imagine/sunet, proiector alimentat de la retea, boxe rezonabil de puternice. Lighty este o solutie all-in-one ce nu are nevoie de nimic din exterior pentru a rula filme si prezentari sau a reda muzica, pentru ca bateriile ii dau o autonomie de cca 4-5h.


Domeniile de aplicare

Lighty are o mare aplicabilitate atat ca aparat de birou, cat si ca unul casnic, putand fi folosit atat inauntru cat si afara. Varsta utilizatorilor tinta este 25-50 de ani, studii medii/superioare, venit >800eur/luna.


Stadiul actual de dezvoltare

Prototip funcțional


Proprietate intelectuală

Copyright