Misiune economica in domeniul automotive, 26-29 octombrie 2015, Stuttgart, Germania

motor-768750_1280

25 Aug Misiune economica in domeniul automotive, 26-29 octombrie 2015, Stuttgart, Germania

Agenția pentru Dezvoltare Regională – Regiunea Vest, în calitatea sa de coordonator al Consorțiului Ro-Boost SMEs, partener Enterprise Europe Network, organizează o misiune economică dedicată firmelor din industria construcțiilor de mașini și auto. Evenimentul va fi organizat în Stuttgart, Germania, în perioada 26 – 29 Octombrie 2015.

Domeniile vizate în cadrul acestei misiuni sunt: prelucrare metale cu tehnologie CNC, injecție de mase plastice și matrițe, construcții de mașini-unelte, robotică, instrumente, etc.

Astfel, alăturându-vă misiunii economice veți beneficia de:

  • În data de 27 Octombrie: Participarea la un seminar pe tema: „Industria auto si a constructiilor de mașini în landul Baden-Wurttemberg”, unde veți putea asista la prezentări despre industria auto din Stuttgart și împrejurimile acestuia, considerat „leagănul industriei auto din Europa”.
  • Participarea la întâlniri bilaterale pre-stabilite cu companii din sector în vederea stabilirii de parteneriate de afaceri.
  • În data de 28 Octombrie: vizitarea unui producător consacrat de autovehicule, a unei firme din industria construcțiilor de mașini și a unui institut de cercetare.
  • Totodata vă propunem vizitarea unui muzeu dedicat industriei auto, și anume Muzeul Porsche.

În plus ADR Vest, în calitate de organziator al misiunii economice, vă va sprijini în:

  • Pregătirea unui profil de cooperare atractiv și înregistrarea la eveniment.
  • Identificarea participanților de interes pentru Dvs. și pre-stabilirea de întâlniri bilaterale.
  • Planificarea călătoriei în grup organizat.
  • Asistență atât pe durata evenimentului, cât și după întoarcere, inclusiv în negocierea parteneriatelor, acolo unde ne solicitați suport.

Agenda poate fi consutata aici.

Menționăm că nu există taxă de participare la eveniment, iar costurile care vă revin, sunt cele legate de transport, cazare și cheltuieli organizatorice realizate de instituția gazdă din Germania.

Va rugam sa consultati fisa de costuri aici.

În vederea capitalizării acestei oportunități, ADR Vest va colecta în perioada următoare informații despre ofertele sau serviciile firmelor participante prin realizarea unui interviu și completarea unui profil de parteneriat.

În acest context, în vederea pregătirii unei eventuale participări a firmei pe care o reprezentați la acest eveniment, precum și a pregătirii unor întâlniri bilaterale pe care le vizați, va rugam completati profilul companiei dumneavoastra la urmatorul link: https://www.surveymonkey.com/r/5RCVZC6

Ulterior, veți fi contactat de un consultant al echipei noastre pentru programarea unei întâlniri la sediul firmei.

Prezentarea profilului economic al landului Baden-Wurttemberg aici.

Pentru mai multe informații în prealabil vă rugăm să îl contactați pe Dl. Cristin Cistelecan, la numărul de telefon 0746 156 520 sau la adresa de e-mail cristin.cistelecan@adrvest.ro.

No Comments

Post A Comment