Bursele post-doctorale ”MOVE-IN Louvain”

DSC02064

07 Oct Bursele post-doctorale ”MOVE-IN Louvain”

În data de 3 octombrie 2016 a fost publicat cel de-al treilea apel pentru burse post-doctorale ”MOVE-IN Lovain”.

Acțiunea reprezintă un program transnațional de burse, dezvoltat de către Universitatea Catolică din Louvain, Universitatea Saint-Louse din Bruxelles și Universitatea din Namur, cu ajutprul susținerii Comisiei Europene prin Acțiunile Marie Curie. Programul urmărește întărirea dimensiunii internaționale a celor trei instituții partenere prin susținerea cercetărorilor postdoctorali din străinătate.

Programul oferă câte 53 de burse în cadrul fiecăruia dintre cele 3 apeluri și se adresează cercetătorilor cu experiență, care dețin diplomă de doctorat sau au cel puțin 4 ani de experiență, celor care au maximum 6 ani de experiență în cercetare postdoctorală și nu au locuit sau au desfășurat activitatea principală în Belgia timp de mai mult de 12 luni în ultimii 3 ani. Durata șederii va fi între 12 -24 de luni, urmând ca proiectul să înceapă la 12 luni după termenul limită al apelului.

Costurile acoperite de către burse vor include:

  • O sumă netă lunară, în funcție de experiența cercetătorului
  • Asigurare profesională
  • Contribuția la Biroul Național pentru Siguranță Socială
  • O alocație anuală de 5.000 EUR pentu cercetare în interiorul laboratorului sau 2.500 EUR pentru cercetare fără laborator
  • Costuri de deplasare (în funcție de țara de origine, pot varia între 250 – 2.000 EUR / an)

Pentru mai multe informații legate de program și înscriere, vă rugăm să accesați pagina https://www.uclouvain.be/en-movein.html.

No Comments

Post A Comment