Sprijin pentru antreprenoriat în rândul tinerilor din Regiunea Vest

16 Sep Sprijin pentru antreprenoriat în rândul tinerilor din Regiunea Vest

logo+eu+eer

 

În data de 21 septembrie, ADR Vest organizează o întâlnire cu tineri antreprenori, organizații de sprijin a afacerilor și universități din Regiunea Vest. Întâlnirea va avea loc la sediul ADR Vest, Strada Proclamația de la Timișoara, nr. 5, Timișoara, ora 11.00.

Întâlnirea va avea loc în contextul în care ADR Vest, în calitate de partener în cadrul unui consorțiu format din 10 regiuni europene, derulează inițiativa iEER – Sprijinirea antreprenoriatului în rândul tinerilor prin politici la nivel regional, finanțat prin Programul Interreg Europe. Obiectivul este acela de a identifica și implementa soluții care să sprijine dezvoltarea de afaceri noi, în special în rândul tinerilor și creșterea implicită a locurilor de muncă.

Principalii actori vizați de această inițiativă din Regiunea Vest, precum și din cele 10 regiuni partenere din Finlanda, Marea Britanie, Irlanda de Nord, Germania, Italia, Franța, Danemarca, Spania, Polonia vor fi implicați pe toată perioada de implementare a proiectului. Aceștia vor avea oportunitatea ca prin participarea în schimburi interregionale, workshop-uri, vizite de studiu, să preia din expertiza existentă la nivelul regiunilor partenere, să-și extindă aria competențelor și să stabilească contacte directe cu organizații europene cu posibilitatea de a încheia parteneriate internaționale.

Pentru mai multe informații vă rugăm să o contactați pe D-na Daniela Copaci, Consultant Proiecte Regionale la numărul de telefon 0256/491923 sau pe adresa de email daniela.copaci@adrvest.ro.Bar with partner names

No Comments

Post A Comment