Innovat&Match 2015 – Eveniment de brokeraj în cadrul Enterprise Europe Network

innovation1

06 Iul Innovat&Match 2015 – Eveniment de brokeraj în cadrul Enterprise Europe Network

În perioada 4-5 iunie 2015 va avea loc evenimentul de brokeraj Innovat&Match, organizat de către ASTER în cadrul Expoziției Internaționale din domeniul Cercetării Industriale, R2B – Research to Business 2015.

ASTER reprezintă o rețea de IMM-uri, clustere, institute de cercetare, universități, instituții publice și private, finanțată de către Comisia Europeană pentru a furniza servicii în cadrul Enterprise Europe Network. ASTER își are sediul în Bologna, capitala regiunii Emilia-Romagna din Italia.

Innovat&Match oferă companiilor, universităților și centrelor, oportunitatea de a întălni potențiali parteneri din întreaga Europa, cu scopul de a transfera sau a licenția noi tehnologii, sau de a pune bazele unir noi consorții pentru a aplica pentru finanțare în cadrul Programului Orizont 2020. Participarea la evenimentul de brokeraj este gratuită.

Sectoarele vizate sunt Mediu și Resurse, Industria Verde și Energie, Fabricație Avansată, Alimentație și Nutriție, ITC pentru Orașe Inteligente și Sănătate.

Pentru mai multe informații și înscriere la eveniment, vă rugăm să consultați pagina https://www.b2match.eu/r2b2015.

No Comments

Post A Comment