Eveniment de brokeraj international, Demo Plast vest, 21 iunie 2017, Expo Arad

DP_banner_1200x250

11 Mai Eveniment de brokeraj international, Demo Plast vest, 21 iunie 2017, Expo Arad

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest alături de Asociația Tehimpuls organizeaza sub egida Enterprise Europe Network. Un eveniment international de brokeraj. Evenimentul este dedicat industriei prelucrătoare din domeniile plastic, cauciuc și materiale compozite și va avea loc în data de 21 Iunie 2017, între orele 14.30 – 17.00, în cadrul targului Demo Plast Vest organizat de Tehnic Media la Expo Arad în perioada 21-24 Iunie 2017.

poza-colaj

Participarea la eveniment presupune inregistrarea pe platforma de brokeraj dedicată evenimentului, accesând link-ul:

https://www.b2match.eu/demoplast2017.

Pasul următor constă în completarea unui profil al firmei care conține o descriere, precum și informații referitoare la cererea și/sau oferta Dumneavoastra. Înregistrarea este deschisă până la data de 20 Iunie 2017, iar programarea de întâlniri se va putea face în perioada 28 Mai 2017 – 20 Iunie 2017.

Totodată, pentru a participa la sesiunea de întâlniri bilaterale, va trebui sa va inregistrați ca vizitator la:

http://demoplast.ro/vest/pentru-vizitatori-2/

Participarea la evenimentul de brokeraj și intrarea la targ sunt gratuite

Despre organizatori:

Începand cu 1 ianuarie 2015 Agentia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest) este partener al Enterprise Europe Network – rețea europeană prezentă în peste  60 de țări, care are ca scop sprijinirea intreprinderilor mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă.

Tehnic Media este editorul ,,T&T-Tehnica si Tehnologie”, revista premium care se adreseaza specialistilor si managerilor cu activitate in domeniul industrial. De asemenea, Tehnic Media este si organizatorul Demo Metal, cel mai important eveniment din Romania in domeniul prelucrarii metalelor. Începând cu anul 2017 Tehnic Media este organizatorul unui nou eveniment dedicat industriei prelucrării maselor plastice, cauciucului si materialelor compozite intitulat „Demo Plast Vest”.

Despre brokeraj:

Evenimentul de brokeraj constă în organizarea de întâlniri bilaterale între firme pe durata unor runde de câte 20 de minute. La acest eveniment se vor organiza 7 runde a căte 20 de minute, ceea ce presupune că fiecare firmă va putea programa 7 întâlniri. Pentru a se putea înscrie la eveniment, firmele vor trebui să introducă un profil care să conțină obligatoriu cererea si/sau oferta pe care o vor promova către ceilalti participanti, denumite pe site ” cooperation profiles”. Participarea la acest eveniment are valoare adăugată datorită posibilității de documentare asupra partenerilor cu care firmele pot solicita întâlniri, acceptarea sau respingerea întâlnirilor propuse, ceea ce duce la evaluarea concretă a posibilităților de colaborare imediată sau în viitorul apropiat între parteneri.

Pentru orice informații suplimentare precum și ajutor la înregistrare va rugam sa contactați persoana de contact din cadrul ADR Vest: Cristin CISTELECAN, e-mail:

cristin.cistelecan@adrvest.ro, mobil: 0746 156 520.

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.