Antreprenori si structuri de suport s-au întâlnit în 2 februarie la INCUBOXX ca parte a inițiativei iEER

03 Feb Antreprenori si structuri de suport s-au întâlnit în 2 februarie la INCUBOXX ca parte a inițiativei iEER

Joi, 2 februarie 2017, ADR Vest a organizat cea de-a doua întâlnire a Grupului Local de Actori Interesați din cadrul proiectului iEER – Sprijinirea antreprenoriatului în rândul tinerilor prin politici la nivel regional. Întâlnirea a avut loc la sediul INCUBOXX, partener în cadrul proiectului.

ADR Vest este membru al consorţiului european coordonat de Consiliul Regional Helsinki-Uusimaa din Finlanda care implementeaza proiectul iEER – Sprijinirea antreprenoriatului în rândul tinerilor prin politici la nivel regional finanțat în cadrul Programului Interreg Europe 2014-2020.

La întâlnire au luat parte 19 antreprenori și reprezentanți ai structurilor de susținere a antreprenoriatului din Regiunea Vest. Împreună cu reprezentanții ADR Vest, a fost discutat planul de acțiune al Grupului Local, au fost identificate initiative pentru sprijinirea tinerilor antreprenori din Regiunea Vest și s-a discutat pe baza recomandărilor pentru dezvoltarea unui plan de acțiune pentru antreprenoriat. Următoare întâlnire va avea loc în cea de-a doua săptămâna a lunii martie.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.