ADMA Trans4mers

Proiectul ADMA TranS4MErs a fost lansat în octombrie 2021 cu scopul de a impulsiona transformarea digitală a IMM-urilor producătoare europene în fabrici ale viitorului, îmbrățișând provocările ecologice, digitale și societale actuale.

Prin Programul European de Accelerare pentru Transformare Digitală, ADMA TranS4MErs, firme din industria producătoare au posibilitatea de a accesa servicii în vederea transformării digitale a proceselor, dintr-un amplu portofoliu oferit gratuit de 35 de organizații partenere din toate statele Uniunii Europene.

Visual postare 3

 

20 de companii din România pot fi selectate să participe în program. Pe bază de înregistrare in programul de accelerare prin platforma F6S, un expert TranS4MEr acreditat vă va asista în analizarea proceselor din propria companie, printr-o diagnoză structurată și va elabora pe baza nevoilor identificate un Plan de Transformare Digitală personalizat, în limba engleză, în baza căruia veți putea ulterior selecta din ofertă serviciile potrivite pentru transformarea afacerii dvs.

The-ADMA-TranS4MErs-Journey-v5

CE FACEM

Consiliem și instruim IMM-urile în procese avansate de producție și digitalizare

TranS4MErs certificati oferă mentorat rapid, flexibil și foarte specializat.

 

VĂ AJUTĂM SA FIȚI MAI COMPETITIV

Realizati evaluarea ADMA și obțineți acces la asistență, instruire și seturi de instrumente de cea mai bună calitate.

Aflați mai multe despre modul în care evaluarea vă va ajuta să evaluați nivelul de maturitate digitala al afacerii dvs

 

ÎNCEPEȚI CĂLĂTORIA DE TRANSFORMARE

Alăturați-vă programului ADMA de transformare și descoperiți seturile de instrumente de inovare ADMA TranS4MErs.

Aflați despre apelurile noastre deschise

 

ACCESAȚI SERVICIILE ȘI MENTORUL DE CARE AVEȚI NEVOIE

Colaborați cu experții noștri pentru a evalua nevoile afacerii dvs. și pentru a vă implementa Planul de transformare personalizat.

Explorați platforma noastră xChange

 

FIȚI PARTE DINTR-O REȚEA MAI LĂRGĂ, CONSTRUIȚI PARTENERIATE

Alăturați-vă evenimentelor noastre, faceți schimb de bune practici și conectați-vă cu jucători cheie din sectorul de producție.

Consultați evenimentele  xChange

 

Asociația Tehimpuls vă va asista în parcurgerea etapelor programului de accelerare. Contactați-ne prin email la office@tehimpuls.ro și haideți să începem împreună călătoria de transformare digitală a afacerii dumneavoastră.