“Mic dejun cu inovatorii” – 3 martie 2016

tehimpuls_people_working

22 Feb “Mic dejun cu inovatorii” – 3 martie 2016

een

Asociația Tehimpuls în colaborare cu Deloitte România organizează în data de 3 martie 2016, ora 09:00, în Sala de Consiliu, ADR Vest, evenimentul “Mic dejun cu inovatorii”, eveniment în cadrul căruia doamna Andreea Șonei, tax manager în biroul din Timișoara al Deloitte România, va susține o prezentare care va avea ca temă principală “Facilitățile fiscale pentru companiile care investesc în activități de cercetare – dezvoltare în România.”

De asemenea, Tehimpuls va prezenta instrumentul IMP3rove pentru evaluarea managementului inovării în firme. Această metodă de evaluare și îmbunătățire a managementului inovării este cea mai complexă metodă existentă la nivel european, fiind recunoscută de Comisia Europeană. În acest context, Tehimpuls deține franciza de utilizare a metodei IMP3rove.

Agenda evenimentului poate fi consultată aici…

Asociația Tehimpuls este partener al Enterprise Europe Network – o reţea europeană prezentă în peste  50 de ţări care are ca scop sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii în dezvoltarea potenţialului inovativ şi de afaceri, prin furnizarea de servicii suport şi consultanță customizate.

Deloitte activează în peste 150 de țări și furnizează servicii clienților din sectorul public și privat în următoarele domenii profesionale – audit, taxe, consultanță, consultanță financiară – deservind numeroase industrii. Deloitte România și Moldova este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale de audit și consultanță financiară din Romania având o echipă de peste 500 de profesioniști români și expatriați care își desfașoară activitatea în birourile situate în București, Cluj, Timișoara și Chișinău.

Pentru orice informaţii suplimentare, persoane de contact, Dna. Bianca Tătaru, bianca.tataru@adrvest.ro, Dl. Răzvan Incă, razvan.inca@adrvest.ro,  tel. 0356/178753.

No Comments

Post A Comment