Proiect BIOECONOMIE – eveniment regional la Timisoara pe 28.04.2017

14 Mar Proiect BIOECONOMIE – eveniment regional la Timisoara pe 28.04.2017

FM Management Consultancy SRL (FMMC) organizeaza impreuna cu partenerii sai la Timisoara, in data de 28 aprilie 2017, evenimentul regional din cadrul proiectului „Cercetari privind identificarea prioritatilor de dezvoltare a bioeconomiei in Romania pentru perioada 2016-2030”. Proiectul este finantat din Bugetul de Stat de catre Ministerul Cercetarii si Inovarii si coordonat de catre INCD pentru Chimie si Petrochimie – ICECHIM din Bucuresti.

Evenimentul regional are ca scop prezentarea rezultatelor referitoare la directiile strategice si obiectivele de dezvoltare a bioeconomiei in Romania si dezbaterea acestor rezultate cu actorii relevanti din sistemul CDI din regiunea de Vest a Romaniei.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 09.00, in Sala Nera 2 din Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, situat in B-dul. Eroilor de la Tisa, nr. 22, Timisoara (agenda evenimentului).

In scopul prezentarii interesului si inregistrarii Dvs., va rugam sa completati formularul on-line aici .

Pentru informatii suplimentare despre eveniment va rugam sa contactati pe Georgiana Buzdugan <georgiana.buzdugan@fmmc.ro> sau tel. 0731 315 486.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.