Asociația Tehimpuls organizează evenimentul „Mic dejun cu inovatorii”, 19 aprilie 2017

12 Apr Asociația Tehimpuls organizează evenimentul „Mic dejun cu inovatorii”, 19 aprilie 2017

EEN_big_RGB

Asociația Tehimpuls organizează în data de 19 aprilie 2017, ora 09:00, la sediul Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest (ADR Vest), Strada Proclamația de la Timișoara nr. 5, Timișoara în Sala de Consiliu evenimentul “Mic dejun cu inovatorii”, eveniment în cadrul căruia se va prezenta expunerea “Inovarea – motorul dezvoltării firmelor”.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 9:00 – 11:00 și se va concentra asupra prezentării serviciilor furnizate de Tehimpuls în contextul preocupărilor companiilor de a aduce pe piață produse noi, mai competitive respectiv de a-și găsi parteneri de afaceri din străinătate.

Tehimpuls va prezenta instrumentul IMP3rove pentru evaluarea managementului inovării în firme. Această metodă de evaluare și îmbunătățire a managementului inovării este cea mai complexă metodă existentă la nivel european, fiind recunoscută de Comisia Europeană. În acest context, Tehimpuls deține franciza de utilizare a instrumentului IMP3rove în relația cu fimele din regiune.

Asociația Tehimpuls este de asemenea  partener al Enterprise Europe Network – o reţea europeană prezentă în peste  50 de ţări care are ca scop sprijinirea întreprinderilor mici şi mijlocii în dezvoltarea potenţialului inovativ şi de afaceri, prin furnizarea de servicii support, consultanță customizate și internaționalizare.

Veți putea participa la discuții libere privind subiectele prezentate în cadrul cărora veți putea obține informații suplimentare, adaptate specificului activității firmei dvs.

Pentru confirmarea prezenței și orice informaţii suplimentare, persoanele de contact sunt Dl. Nicolae Farbaș, nicolae.farbas@tehimpuls.ro și  Dl. Răzvan Incă, razvan.inca@adrvest.ro,  tel. 0356/178753.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.