Innomatch

EEN_big_RGB

INNOMATCH 2018  – „Inovare pentru Performanță” 

Evenimentul Regional Anual de Inovare

 

 

Aflat la cea de-a 6-a ediție, Evenimentul Regional Anual de Inovare Innomatch2018 organizat de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest în parteneriat cu Asociația Tehimpuls, Asociatia Cluster Regional Tehnologia Informatie si a Comunicatiilor  si Asociatia Automotivest   a avut loc în data de 12 decembrie 2017 la Venue Timișoara (Strada Divizia 9 Cavalerie 64, Timișoara 300254).

 

Evenimentul reprezintă o platformă unică de interacțiune în Regiunea Vest pentru inovatori și antreprenori, beneficiind atât de prezență națională, cât și internațională.

 

În cadrul ediției 2018  a, beneficiat de prezența a patru lideri de elită cu mulți ani de expertiză în Antreprenoriat, Managementul Inovării și Scalarea Afacerilor, la convergența dintre sectoarele automotive și tehnologia informației și a comunicațiilor.

Ne-au impartasit megatrenduri, inovatii si nu doar::

  • Steve Smith, VALUECHAIN, Marea Britanie–viitorul fabricilor interconectate si noile tendinte din Industria 4.0 – robotizare si noi interfete de comunicare in fabrici.
  • Micha Hirschinger, LEONI, Germania– provocari actuale ale sectorului automotive mondial, inovare si noi tehnologii, in principal masinile electrice, masinile autonome si digitalizarea.
  • Kate Lowes – Coach international in inovare si scalare, Marea Britanie– perspective de “inteligenta” de business-  crestere raoida a afacerilor prin inovare si internationalizare
  • Florin Ciocan, NOKIA, Romania– potentialul oferit de 5G pentru fabrici si industrie, noul “enabler” pentru crestere economica

Evenimentul a fost moderat de Domnul Edward Kellow – Marea Britanie, International Leadership Coach.

Ne-au fost alaturi 165 de particiapnti, reprezentanti ai mediului economic regional dar si experti internationali din cadrul Enterprise Europe Network din 10 tari,

 

Evenimentului Regional Anual de Inovare Innomatch2018 a fost organizat de ADR Vest în cadrul  Enterprise Europe Network (EEN) – rețea europeană prezentă în peste 60 de țări, al cărei scop este acela de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii (IMM-uri) în dezvoltarea potențialului inovativ și de afaceri pentru creșterea competitivității și dezvoltare inteligentă și durabilă. ADR Vest este partener al rețelei EEN începând din 1 ianuarie 2015.

 

Prezentările experților și o selecție de imagini din cadrul evenimentului se pot găsi la link-ul următor:

https://drive.google.com/drive/folders/1ZhRMx2d7sVYwH3vFMBjy_oOHQwZeD6Lo